Qui som

FKM és una productora audiovisual ubicada a Barcelona que ofereix la millor gamma de serveis de vídeo i fotografia a agències locals i estrangeres, PIMES, organitzacions i institucions a la recerca d’un servei audiovisual. Especialitzada en els àmbits de la TV, el cinema i la publicitat. La productora, amb àmplia experiència, està formada per un equip de professionals especialitzats en el vídeo i la fotografia. Alguns dels formats treballats per FKM són: vídeo publicitari, vídeo corporatiu, vídeos d’esdeveniments, fashion vídeos, filmació d’espectacles, filmacions multicàmera, esports, etc.

La productora també té una secció especialitzada en creació de Web i SEO.

Aportem solucions creatives en el camp audiovisual. Cuidem tots els processos i detalls perquè cada producció sigui única i especial, amb un jove i motivat equip de creatius, copis, guionistes, editors, realitzadors …

Coneix el nostre treball consultant la categoria de servei que més s’adapta a les necessitats de la teva empresa: Videoclips, vídeos de moda, vídeos institucionals, vídeos per a esdeveniments, vídeos start up, motion graphics, vídeos publicitaris, enregistrament concerts, vídeos promocionals, vídeos corporatius , filmació multicàmera, i fotografia.